Mana Computer Service
We Care for you
 
 
 
 
 
 

Martins' computerhulp aan huis

Voor particulieren bied ik computer- en laptophulp aan huis bij al uw computerproblemen. Enkele diensten staan hieronder vermeld. Heeft u interesse of wilt u nadere informatie? Bel: 06-53121335 of vul het contactformulier in.

Computerreparatie

Is uw computer of laptop defect? Ik kom bij u langs voor computerreparatie aan huis. Denkt u hierbij aan allerlei computer reparaties, zoals hardware reparatie en het verhelpen van computerstoringen. Ik bied enkel hulp bij vaste systemen.
 

Computer of laptop schoonmaken van virussen, adware en spyware

Heeft u last van virussen, adware, spyware of andere ongewenste programma's op uw PC? Wordt uw computer traag of heeft u last van foutmeldingen? Dan kom ik bij u langs om uw computer weer op te schonen. Uw trage computer wordt weer sneller gemaakt en tevens geef ik u advies om deze virussen, adware en spyware in de toekomst te vermijden.
 

Computer of laptop herinstallatie

Als blijkt dat uw computer of laptop niet meer opgeschoond kan worden of als uw computer gecrasht is wordt uw computer opnieuw geïnstalleerd. Dit betekent dat de software opnieuw op uw computer wordt gezet, zodat uw computer weer optimaal presteert.
 

Installatie van netwerk, software, hardware en internet

Dit betreft de installatie en configuratie van laptops, PC's, software, printers, scanners, (draadloos) netwerk, internet, etc. Kortom de installatie van uw computeromgeving en alles wat daarbij komt kijken.
 

Upgraden en updaten van uw computer en laptop

Upgraden en uitbreiding van uw computer. Heeft uw computer te weinig geheugen? Of is de harddisk te klein geworden? Dient de software op uw computer of laptop geüpdate te worden? Ik bied u hulp aan huis bij computer- en laptopproblemen en zorg voor een volledige upgrade van uw computer.
 

Onderhoud van uw computer en laptop

Iedere PC heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Dit is noodzakelijk om uw computer 'gezond' te houden.Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van stof. Wanneer stof niet regelmatig verwijderd wordt dan kan dit ernstige beschadigingen aan uw computer opleveren.
Verder worden dagelijks terugkerende computer ergernissen, zoals ongewenste geluiden, verholpen.

©Mana Computer Service 1999-2018  0165-565653 Privacyverklaring Algemene voorwaarden